Opis
Produkt wycofany z oferty
Piekarnik parowy do zabudowy Assisted Cooking z termosondą
Szerokość / kolor 60 / STALOWO-czarny
Pojemność (L) 72
Wyświetlacz / sterowanie VCU / LCD panel dotykowy / menu jęz. polski
Programy automatyczne – 88
System czyszczenia czyszczenie pyrolityczne
Prowadnice teleskopowe tak – TR1LV 1 poziom
Termosonda Tak
Ilość szyb w drzwiach / temp. drzwi w stosunku do temp. otoczenia (°C) 3 szyby / 20
Klasa energetyczna
Piekarnik parowy do zabudowy seria 700 SteamCrisp z termosondą i Pyrolizą
kolor stalowo-czarny
Piecz bez obawy przed przesuszeniem z funkcją SteamCrisp
Jest to idealne rozwiązanie do pieczenia mięs, zapiekanek, pieczywa i ciast. Możesz także odgrzewać potrawy bez ryzyka wysuszenia. Dodatek pary poprawia smak i konsystencję.
Asystent gotowania – w postaci tekstowego wyświetlacza LCD
Wszystko pod kontrolą. Dzięki temu, że piekarnik posiada czytelny wyświetlacz LCD z menu w języku polskim masz ułatwiony dostęp do wszystkich jego możliwości. Urządzenie krok po kroku wyręczy Cię w doborze czasu i temperatury pieczenia. Ponadto ułatwi dostęp do różnorodnych trybów grzania, dziesiątków programów pieczenia oraz funkcji szybkiego nagrzewania i pomocy.
Pyroliza – czyszczenie piekarnika na najwyższym poziomie
Nikt nie lubi czyścić piekarnika. Ale ta czynność nie jest już dzisiaj zmorą, dla osób, które wolą poświęcać się pieczeniu. Piekarnik posiada funkcję pyrolizy, dzięki której spala w temperaturze 500 °C tłuszcz i zanieczyszczenia na drobny pył, który wystarczy usunąć ściereczką. Pozwala to utrzymać idealną czystość komory bez szorowania i używania detergentów.
Szybkie nagrzewanie to jest to…
Wiemy jak frustrujące bywa oczekiwanie na nagrzanie piekarnika do odpowiedniej temperatury. Ale w tym piekarniku, dzięki funkcji szybkiego nagrzewania, skracasz ten czas o 40%. Krótsza faza nagrzewania w porównaniu z tradycyjnym urządzeniem pozwoli Ci zamienić wolne chwile w niezapomniane posiłki.
Termosonda – wspomaga pieczenie
Teraz masz zwiększoną kontrolę na procesem pieczenia. Termosonda monitoruje temperaturę wnętrza potrawy, bez ryzyka niedopieczenia czy nadmiernego wysuszenia. Gdy potrawa jest gotowa, termosonda zasygnalizuje zakończenie pieczenia i wyłączy piekarnik.